mr. D. (Dirkje) Pol

dirkje@spiertzadvocaten.nl


Dirkje werkt al vanaf 2011 in de advocatuur. Zij studeerde in 2016 af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, met als afstudeerrichting het aansprakelijkheidsrecht. Sinds 2017 is zij zelf werkzaam als advocaat. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het aansprakelijkheids- en letselschaderecht.
Door haar eigen ervaring en haar manier van werken kan zij slachtoffers op de juiste wijze begeleiden naar een voor hen passende eindregeling, met of zonder procedure. Daarbij houdt zij de belangen van haar cliënten zeer nauw in de gaten.

De impact die een (bedrijfs)ongeval of medische fout op iemands leven heeft, is waanzinnig groot en de schade omvat vaak alle kanten van iemands bestaan. Dirkje is van mening dat een goede vertrouwensband met uw letselschadeadvocaat daarom juist cruciaal is, zodat de cliënt zich ook voldoende veilig voelt om dit alles te delen.

Naast letselschadezaken houdt Dirkje zich ook bezig met het Sociale Zekerheidsrecht. Veel letselschadeslachtoffers komen tevens in aanraking met het Sociale Zekerheidsrecht, omdat zij bijvoorbeeld in de Ziektewet, de WIA of de Werkeloosheidswet komen door het ongeval. Maar ook zonder letselschadezaak kunt u natuurlijk in aanraking komen met het Sociaal Zekerheidsrecht en ook dan kan Dirkje u bijstaan.

Dirkje staat als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070 – 335 35 35, e-mail: info@advocatenorde.nl